Για τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας στην ΑΣΟΕΕ

Η θεαματική αστυνομική επιχείρηση της Δευτέρας 1/4, κατά την διάρκεια της οποίας διμοιρίες των Ματ κύκλωσαν τη σχολή και επιτέθηκαν στους μετανάστες μικροπωλητές, ενώ κάμεραμαν τηλεοπτικών σταθμών που βρίσκονταν ”τυχαία” στην περιοχή καταγράψαν το γεγονός ώστε να μεταδοθεί τελικά στα δελτία των 8, ήταν απ’ ότι φαίνεται η αρχή για άλλον έναν κύκλο επιθέσεων των μπάτσων στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 2/4 μπουλούκια ασφαλιτών είχαν κυκλώσει το τετράγωνο της ΑΣΟΕΕ από τις 6 το πρωί και για 3 ώρες κάνανε ελέγχους σε διερχόμενους μετανάστες προσαγάγοντας μάλιστα 2 μετανάστες από το Μπαγκλαντές.

Την Τετάρτη, 3/4 το σκηνικό ήταν πάλι το ίδιο. Από το πρωί ασφαλίτες και αστυνομικοί τριγυρνούσαν πέριξ της ΑΣΟΕΕ ψάχνοντας μετανάστες οι οποίοι πουλάνε την πραμάτεια τους έξω από τη σχολή. Διότι, όπως μας λένε τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση και οι λοιποί κανίβαλοι, είναι οι μετανάστες μικροπωλητές υπεύθυνοι για το χρέος της χώρας, λόγω της φοροδιαφυγής.  Η ενδεδειγμένη λύση λοιπόν κατά τις φιλανθρωπικές τους απόψεις είναι να τους στοιβάξουμε σε κέντρα κράτησης.

Για παρέα μάλιστα οι ασφαλίτες είχαν και 3 άτομα που φορούσανε μπλουζάκια της χρυσής αυγής. Τελικά κατά τις 11 το πρωί οι τελευταίοι ασφαλίτες που έκοβαν βόλτες μπροστά από την ΑΣΟΕΕ εκδιώχθηκαν από αλληλέγγυους/ες και φοιτητές/τριες.

Χθες Πέμπτη 4/4 το σκηνικό δεν άλλαξε, καθώς από τις 6 το πρωί μέχρι τις 11 ασφαλίτες είχαν κυκλώσει και πάλι την σχολή για να μην μπορέσουν να την προσεγγίσουν οι μικροπωλητές.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΤΑΧΑΟΥ
ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ…

ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
                   
ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Συνέλευση μεταναστών και αλληλέγγυων ΑΣΟΕΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *